+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si


 Ker se v ponedeljek, 16. marca, zapirajo vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji in se bo pouk marsikje preselil v spletne učilnice, smo se odločili, da vam predstavimo orodja za poučevanje na daljavo, ki jih omogoča programska oprema SMART Learning Suite.

Svoja predavanja lahko posnamete z integriranim snemalnikom zvoka in slike. Tako bodo učenci videli sliko vašega zaslona z gradivi in slišali vaše predavanje. Za vas smo pripravili tudi TRIK IN NASVET Kako video posnetek objaviti na spletnem portalu Youtube.
   
Že pripravljena gradiva (.notebook, .pdf, .pptx) lahko naložite v knjižnico programske opreme v oblaku in delite s svojimi učenci, ki lahko do njih dostopajo na svojih napravah (računalnik, tablični računalnik, telefon).
   
Svoje učence lahko tudi na daljavo vključite v različne razprave (aktivnost Zakriči na ves glas!), kvize in aktivnosti, ki temeljijo na igri.
   
V spletni učilnici pripravite "Handout" ali "Workspace" aktivnosti, katerim se bodo učenci pridružili od doma, vi pa boste lahko spremljali njihov napredek v živo ali kasneje. Spremljate jih lahko kot posameznike, skupine ali celoten razred hkrati.
   
Posnetki WEBINARJEV na temo poučevanja na daljavo s SMART Learning Suite. Ogledate si lahko video posnetek 1. WEBINARJA (osnove programske opreme), video posnetek 2. WEBINARJA (skupni delovni prostori) in video posnetek 3. WEBINARJA (SMART snemalnik).
   
Napredek učenja na daljavo za vsakega posameznega učenca - formativno spremljanje lahko spremljate s pomočjo orodja SMART response.
   
Za vas smo preverili različna orodja, ki omogočajo preverjanje znanja na daljavo. Več si preberite v novici Preverjanje znanja na daljavo.
   
Blog z različnimi triki in nasveti za poučevanje na daljavo najdete na spletni strani Inovatio.
   

 

Za vso tehnično pomoč smo vam brezplačno na voljo na: 02/ 828 00 53, podpora@iucitelj.si