+386 (0)2 828 00 54    |    podpora@iucitelj.si
 


 Ker se v ponedeljek, 16. marca, zapirajo vse vzgojno-izobraževalne ustanove v Sloveniji in se bo pouk marsikje preselil v spletne učilnice, smo se odločili, da vam predstavimo orodja za poučevanje na daljavo, ki jih omogoča programska oprema SMART Learning Suite.

Svoja predavanja lahko posnamete z integriranim snemalnikom zvoka in slike. Tako bodo učenci videli sliko vašega zaslona z gradivi in slišali vaše predavanje.
   
Že pripravljena gradiva (.notebook, .pdf, .pptx) lahko naložite v knjižnico programske opreme v oblaku in delite s svojimi učenci, ki lahko do njih dostopajo na svojih napravah (računalnik, tablični računalnik, telefon).
   
Svoje učence lahko tudi na daljavo vključite v različne razprave (aktivnost Zakriči na ves glas!), kvize in aktivnosti, ki temeljijo na igri.
   
V spletni učilnici pripravite "Handout" ali "Workspace" aktivnosti, katerim se bodo učenci pridružili od doma, vi pa boste lahko spremljali njihov napredek v živo ali kasneje. Spremljate jih lahko kot posameznike, skupine ali celoten razred hkrati.
   
Napredek učenja na daljavo za vsakega posameznega učenca - formativno spremljanje lahko spremljate s pomočjo orodja SMART response.
   

 

Za vso tehnično pomoč smo vam brezplačno na voljo na: 02/ 828 00 53, podpora@iucitelj.si